10 Ιουν 2011

Διημερίδα Φοιτητικής Έρευνας στην Ψυχολογία [11 & 12 Ιουνίου 2011]

To Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με χαρά αναγγέλλει τη διοργάνωση Διημερίδας Φοιτητικής Έρευνας στην Ψυχολογία, η οποία θα διεξαχθεί Σάββατο και Κυριακή, 11 και 12 Ιουνίου 2011, στο Αμφιθέατρο του Παντείου «Σάκης Καράγιωργας». 

Στην διημερίδα, τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι φοιτητές του Τμήματός μας θα παρουσιάσουν πτυχιακές εργασίες που έχουν εκπονήσει υπό την εποπτεία των εποπτών τους καθηγητών. Η εκδήλωση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες στις οποίες προεδρεύουν τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ψυχολογίας, ως εξής. 
Το Σάββατο 11/6: «Ψυχοπαθολογία», «Μάθηση και μνήμη», «Τιμωρία και ψυχολογική διαταραχή». Στο τέλος του προγράμματος θα γίνει συζήτηση με θέμα τις προοπτικές του πτυχιούχου των Τμημάτων Ψυχολογίας με τίτλο «Και μετά το πτυχίο Ψυχολογίας, τι;». 
Την Κυριακή 12/6: «Ερωτικές σχέσεις», «Ψυχική υγεία και κοινωνία», «Κοινωνική ψυχολογία». Στο τέλος του προγράμματος με την λήξη της διημερίδας θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 
Η διημερίδα αρχίζει στις 10:00 το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 16:00. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους αλλά όσοι επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης θα πρέπει να εγγραφούν, δωρεάν, στη διημερίδα το Σάββατο το πρωί (8:30-10:00). 
 Το Αναλυτικό Πρόγραμμα της Διημερίδας είναι διαθέσιμο στο www.psy.panteion.gr (στα «Φοιτητικά Θέματα»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα θέλαμε να μάθουμε τι σκέφτεστε...